Databox logo Databox logo

O nama

O nama

Iako bi ovaj tekst trebao biti o nama, kao i čitav DataBox Data Centar, odlučili smo da bude usmjeren na vas.

Nema smisla da vam nabrajamo sve naše usluge na ovoj stranici. Već znate da vas, vaše podatke i opremu štitimo u svim situacijama. Tome podatkovni centri projektirani po Tier 3 I Tier 4 standardima služe, a DataBox je upravo takav podatkovni centar.

Ipak, nećemo vam ponavljati tehničke karakteristike  našeg centra. Nećemo ni nabrajati klasične, mlake izjave o našoj viziji i misiji. Kada pročitate jedan takav tekst, pročitali ste ih sve. Logično je da #01 Privatni Data Centar u Hrvatskoj želi biti vaš pouzdan partner u svim situacijama. Naravno da je dio naše vizije biti 2 koraka ispred tržišta kako bismo vam osigurali stabilnost poslovanja. To činimo već 9 godina , a znamo da ćemo to nastaviti činiti i u desetljećima koja dolaze. Dokaz su klijenti koji nam povjeravaju sigurnost svojih poslovanja iz godine u godinu i oprema vodećih svjetskih proizvođača.

Ipak, znamo da vas ne zanima oprema već ono što vam ona može pružiti. Kombinacija tehnologije, iskustva i znanja pružit će vam najveću prednost koju možete očekivati od podatkovnog centra.

Zaboravit ćete da postojimo

Data Centar koji od vas traži konstantnu uključenost i trošenje resursa ne ispunjava svoju ulogu. Mi smo tu da preuzmemo odgovornost za sigurnost i dostupnost vaših podataka i opreme. Ovisno o tipu usluge koji odaberete, preuzet ćemo dio te odgovornosti ili čitav taj teret skinuti s vaših leđa. Zahvaljujući tome, često ćete zaboraviti da postojimo, ali mi nećemo zaboraviti vas. Dogodit će se da prođu mjeseci bez da nas imate potrebu kontaktirati, a mi ćemo osiguravati da ništa ne uzdrma vaše poslovanje. Ako do problema i dođe, možete biti sigurni da ćemo ih ukloniti u najkraćem mogućem roku. Tome podatkovni centri na našoj razini služe.

Zato znamo da ćete o nama stvoriti ovakvo mišljenje:

DataBox je kao stari prijatelj s kojim se čujem svakih godinu dana, ali znam se na njih mogu osloniti u svakom trenutku. Posebno u najtežim situacijama ili kada trebam savjet od nekoga kome apsolutno vjerujem.”

Možemo biti sigurni u to jer su nam naši klijenti već govorili slične stvari. Već su nas nazivali najboljim prijateljima i zaštitnicima poslovanja. Isto možemo garantirati i vama, ali ne morate nam vjerovati na riječ. Rezervirajte termin posjete, dođite u naš Data Centar, razgledajte ga, upoznajte ljude koji će čuvati vaše podatke i opremu… Bit će to početak novog poglavlja u vašem poslovanju. Poglavlja u kojem vi imate mir, a vaša tvrtka apsolutnu stabilnost i dostupnost podataka.