Databox logo Databox logo

Cloud

Dedicirani server

Dedicirani server –  zakupljen u DataBox Data Centru, a vaš

Opremiti vlastiti fizički server kapitalan je trošak koji si većina malih i srednjih poduzeća ne može i ne mora priuštiti. Najam dediciranog fizičkog servera čak i malim poduzećima omogućuje bezbrižno poslovanje.

Osigurajte najvišu moguću razinu sigurnosti, kontrole i performansi zakupom dediciranog servera. Privatni Cloud serveri su cjenovno još prihvatljiviji, ali dedicirani server pruža veću razinu dediciranosti resursa jer zakupljujete kompletan fizički uređaj.

Dobivate vlastito moćno računalo pohranjeno u #01 Privatnom Data Centru u Hrvatskoj.

Više vlastitih računalnih resursa bez velikih ulaganja

Zakup fizičkog servera i odabir DataBoxa za vašeg pružatelja ne osiguravaju samo privatnost, sigurnost i dostupnost podataka. Najam servera idealna je zaobilaznica oko kupovine dodatne opreme, ako imate softverski projekt koji se još testira pa zahtijeva veliku računalnu snagu. Tako nećete zaglaviti s opremom koja vam nije potrebna nakon faze testiranja. Još jedna dodatna mogućnost sa zakupljenim fizičkim serverom je i pružanje Cloud usluga svojim klijentima. Nikada ne biste mogli doseći razinu kakvu imaju profesionalni podatkovni centri, ali zato najam servera unutar DataBox Data Centra garantira da ćete vašim partnerima pružiti pouzdanu uslugu.

Prednosti DataBox Najma Dediciranog Servera

Kada DataBox postane vaš dedicirani pružatelj, server koji unajmite je pod vašom kontrolom.

Prednosti DataBox fizičkog servera:

  • Skalabilnost - jednostavna nadogradnja i zakup više prostora za pohranu
  • Fleksibilnost - plaćate samo ono što koristite
  • Potpuna kontrola nad svim resursima - ne dijelite resurse s drugim korisnicima; imate vlastiti, fizički server
  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse
  • Pretvara CAPEX u OPEX - u usporedbi s ogromnim troškovima koji mogu dovesti u pitanje opstanak poslovanja, zakup dediciranog servera je zanemariv mjesečni trošak.