Databox logo Databox logo

Cloud

Microsoft 365

Microsoft 365

Jednostavnije izvršavajte svakodnevne obaveze uz Microsoft Office paket prilagođen vašim potrebama. U Microsoft Business spada mnogo više od aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint. Office 365 usluga kombinira email, kalendar, pohranu, dijeljenje podataka, kolaboracijske alate i sigurnosne značajke.

Omogućite svome timu nesmetan rad s bilo koje lokacije, suradnju u stvarnom vremenu i bolju organizaciju zadataka, što rezultira podizanjem produktivnosti čitavog poslovanja.

Povećajte produktivnost svog tima

Dobra organizacija je pola posla, ali uskladiti sve članove tima i njihove zadatke nije lako. Kako biste mogli opstati u današnjem (i budućem) poslovnom svijetu, morate eliminirati što više suvišnih radnji i procesa. Mnoge male, srednje i velike tvrtke biraju Office pakete upravo zbog toga. Microsoft Office dostupan je na računalima (PC i Mac) i svim mobilnim uređajima.

Prednosti DataBox Microsoft 365 paketa

Osim svih pogodnosti koje Office 365 nudi, zakup licence preko DataBoxa donosi vam i dodatnu prednost. Naš tim postaje vaš tim i imate nas na raspolaganju za sva tehnička pitanja. Tako, osim podizanja produktivnosti, možete računati i na tim stručnjaka koji će vam biti podrška u svakom trenu.

Prednosti Office 365 paketa:

  • Suradnja bilo gdje u stvarnom vremenu - omogućava tečan remote rad
  • Jednostavna komunikacija - nema zastoja u komunikaciji unutar članova tima
  • Veća produktivnost korisnika - optimizacija vremena i fokus na ključne zadatke i razvoj poslovanja
  • Optimizacija troškova - odaberite paket koji vam najviše odgovara
  • Sigurnost - ograničen, kontroliran pristup aplikacijama i uslugama
  • Fleksibilnost - samostalno povećajte ili smanjite broj licenci

Postanite produktivniji uz DataBox i Microsoft 365

Krajnji benefit Microsoft Business paketa je stvaranje sveobuhvatnog poslovnog rješenja s alatima i uslugama koje podižu produktivnost, olakšavaju suradnju i štite podatke. Dobar glas daleko se čuje, pa nije iznenađujuće što je Microsoft Teams (samo jedna od Office 365 aplikacija) imao 270,000,000 korisnika u 2022. Dodate li na to stručnu podršku iskusnog DataBox tima, možete biti sigurni da ćete ubrzo početi obavljati više posla u manje vremena, s manje komplikacija.