Databox logo Databox logo

Cloud

Privatni Cloud Server

Privatni Cloud Server bez downtimea

Jednostavno pohranjujte, mijenjajte i dijelite podatke bez ulaganja u vlastitu infrastrukturu. Izbjegnite kapitalne troškove i svu odgovornost za sigurnost i dostupnost vaših podataka predajete nekom drugom - prelaskom na privatni Cloud server. Ako želite da taj netko kome ćete povjeriti zaštitu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti vašeg poslovanja bude dokazano pouzdan...

Zakupite Privatni Cloud Server u #01 Privatnom Data Centru u Hrvatskoj

Rad s više lokacija nekada je bio neuobičajen, a sada većina timova funkcionira kvalitetno bez obzira koliko je kilometara između njih. Cloud rješenja su djelomično odgovorna za taj novi trend. Gotovo apsolutna dostupnost podataka u stvarnom vremenu omogućuje svima da pridonose rastu vašeg poslovanja. Povećana razina sigurnosti i brži protok podataka koje privatni Cloud server pruža u usporedbi s javnim Cloudom, osigurava da ne morate strahovati od nedostupnosti podataka. 

Prednosti DataBox Cloud Virtualne Server Usluge

Privatni Cloud idealan je način za uštedjeti vrijeme, novac i energiju. Poslovni svijet se brzo mijenja i zbog toga treba težiti prilagodljivosti. Neophodno je pratiti promjene. Oni koji to znaju, okreću se rješenjima koja im ostavljaju prostor i za budući rast. Upravo zato, privatni Cloud server idealno odgovara sadašnjim i budućim potrebama većine malih i srednjih poduzeća.

Prednosti Privatni Cloud Server usluge:

  • Skalabilnost - jednostavna nadogradnja i zakup više prostora za pohranu
  • Fleksibilnost - privatni Cloud server prilagodljiv je vašim specifičnim potrebama
  • Dostupnost 
  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse
  • Jednostavna integracija - povezivanje s fizičkom, virtualnom, javnom i privatnom IT infrastrukturom
  • Pretvara CAPEX u OPEX - kapitalno ulaganje u vlastitu infrastrukturu nije nužno, VPS server plaćate mjesečno

Stavite vaš Data u naš Box i mirno spavajte.

Ušteda vremena, novca i oslobađanje od održavanja vlastitih fizičkih servera više i nisu neka novost. Većina nas svakodnevno koristi javne Cloud usluge. Upoznati smo s prednostima koje virtualni server pruža. Zbog njih većina malih i srednjih tvrtki već koristi neki VPS, ali oni najmudriji se odlučuju za privatni Cloud server. Najveća prednost nakon što DataBox postane vaš virtualni poslužitelj je spoznaja da su u svakom trenutku svi vaši podaci na sigurnom i lako dostupni. Garantirano.