Databox logo Databox logo

Cloud

Storage-as-a-Service

Storage-as-a-Service - plaćate prostor, ne prijenos podataka

Ne morate ulagati u vlastiti sustav za pohranu podataka. Sama nabava mogla bi vas koštati višemjesečno korištenje Storage-as-a-service usluge, naročito ako nemate potrebu za obradom velike količine podataka. STaaS je isplativije rješenje od vlastitog sustava čak i ako vam treba mnogo prostora.

Najam diskovnog prostora na enterprise storage sustavima pruža vam sigurnost i oslobađa vas održavanja, a DataBox StaaS odskače od konkurencije jer…

Plaćate prostor; ne prijenos podataka

Dok ostali pružatelji Cloud usluga naplaćuju i količinu prijenosa podataka, kod nas plaćate samo stvarno korišteni diskovni prostor. Neograničen podatkovni promet je već uključen bez obzira pristupate li STaaS usluzi putem DataBox mreže ili putem Interneta. Time si osiguravate da nećete kupiti vlastiti storage sustav koji možda nikada nećete u cijelosti iskoristiti. Nećete imati ni dodatnih troškova ako neki mjesec prenesete više podataka no inače. Zapamtite, plaćate samo prostor, ne i prijenos podataka.

Uz tako koncipiranu Storage-as-a-Service uslugu uvijek znate točan iznos mjesečnog računa za pohranu podataka.

Prednosti DataBox STaaS usluge

DataBox STaaS ima mnoge druge prednosti osim eliminacije kapitalnih ulaganja. Zahvaljujući formulaciji “kao usluga”, plaćate samo ono što koristite i plaćate to na mjesečnoj bazi. Time se kapitalni trošak cjepka na manje iznose, što STaaS čini idealnim za mala i srednja poduzeća s ograničenim budžetima. 

Naravno, nije sve u ekonomiji.

Ostale prednosti Storage-as-a-Service usluge:

  • Skalabilnost - jednostavan najam dodatnog prostora
  • Poboljšana zaštita podataka - pohrana podataka u #01 Privatnom Data Centru u Hrvatskoj
  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse

Pohranite vaš Data u naš Box i mirno spavajte

Ušteda novca i oslobađanje od održavanja vlastitih sustava za pohranu značajne su prednosti. Zbog njih većina malih i srednjih poduzeća bira STaaS uslugu.Najveća prednost pohrane vaših podataka u DataBox storage sustav je što ćete u svakom trenutku znati da su svi vaši ključni podaci na sigurnom i lako dostupni. Garantirano.