Databox logo Databox logo

Cloud

Web & Mail hosting usluga

Web & Mail hosting usluga - budite uvijek tu za svoje korisnike

Web i mail hosting su osnova poslovanja jer pružaju infrastrukturu i podršku potrebnu za objavljivanje web stranice i komunikaciju preko službenih email adresa. Postoje različite kategorije hostinga, ali ono čemu svi teže je stabilnost, dostupnost i brzina. Nažalost, tvrtke koje pokušaju uštedjeti birajući nepouzdane pružatelje web hosting usluge, često susreću probleme. Downtime, sporo učitavanje stranice, loše korisničko iskustvo, narušena sigurnost pa čak i gubitak podataka. Svi ti problemi mogu se izbjeći biranjem DataBox web i email hosting usluge.

Siguran, Profesionalan Web i Mail hosting

Ako i vi, kao i većina tvrtki, ostvarujete prvi kontakt s potencijalnim klijentima preko web stranice, ta stranica mora biti besprijekorna. To znači kako svaki njen aspekt mora biti na jednako visokoj razini kao i usluga koju pružate, a mnogi pritom zaboravljaju važnost hostinga. Ni najmoderniji dizajn ni najkvalitetniji sadržaj ne mogu spasiti stranicu koja se predugo učitava ili je pristup korisnicima onemogućen.

Smještanje vaše web stranice (ili web aplikacije) u DataBox podatkovni centar finalni je korak vaše investicije u razvoj web stranice - kako sav uloženi novac ne bi bio uzaludan. Uz pouzdan web hosting sigurni ste da vaši potencijalni klijenti uvijek mogu pristupiti vašoj stranici. Isto tako znate i da neće izgubiti strpljenje čekajući da se stranica učita. Potrebno je samo odabrati odgovarajući paket internet hosting usluge.

Email hosting je jednako važan, u nekim situacijama i važniji. Pouzdani email hosting osigurava sigurnost podataka, štiti vas i vaše klijente od širenja virusa te osigurava da se odlazni i dolazni mailovi dostave odmah nakon slanja. Naravno, profesionalnost i dostupnost nisu jedine prednosti DataBox web & mail hosting usluge.

Prednosti DataBox Web & Mail hosting usluge

Kvalitetan web hosting je temelj na kojem gradite vašu stranicu. Bez čvrstih temelja, sve što napravite može biti nepovratno izgubljeno. Jednako važno je i to što pouzdan mail server drastično smanjuje mogućnost pojave downtimea. 

Prednosti Web & Mail hosting usluge:

  • Skalabilnost - jednostavna nadogradnja i zakup više prostora za pohranu
  • Fleksibilnost - plaćate samo ono što koristite
  • Sigurnost 
  • Jednostavnost oporavka i vraćanja podataka - ako izgubite svoje podatke, vraćamo ih kao da se ništa nije dogodilo
  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse
  • Dostupnost 
  • Mogućnost registracije domene - obavljate sve na istom mjestu
  • Backup Web i Mail Hostinga - sprječava neugodna iznenađenja

Smjestite vašu stranicu i mail u #01 Privatni Data Centar i mirno spavajte.

Najveća prednost prepuštanja odgovornosti o stabilnosti vaše stranice i maila DataBox timu je što ćete u svakom trenutku znati da su svi vaši vitalni podaci na sigurnom i lako dostupni vašim klijentima. Garantirano.