Databox logo Databox logo

Telekom

Telefon

Telefon - sigurna i stabilna IP telefonija

IP telefoni, također poznati i kao VoIP (Voice over Internet Protocol) su tehnološki napredniji način telefoniranja. Za razliku od tradicionalnih telefonskih linija, napredne značajke IP telefonije podižu razinu produktivnosti vašeg poslovanja. Besplatni prijenos brojeva, besplatna dodjela novih brojeva, te 0 centi naknade za uspostavu poziva omogućit će vam ulaganje na drugim područjima umjesto da vam nešto tako banalno kao telefon troši budžet. Ipak, kada je DBX Phone Pro usluga u pitanju, nema ničeg banalnog. Kao i sve DataBox usluge, DBX Phone Pro odgovara najvišim tehnološkim i sigurnosnim standardima.

Izbjegnite sve nedostatke IP telefona uz DataBox

Vjerojatno ste već čuli za probleme s kojima se korisnici IP telefona mogu susresti. Razumijemo vaš oprez, ali isto tako znamo i da se nemate razloga brinuti ako za pružatelja svoje telefonske usluge odaberete #01 Privatni Data Centar u Hrvatskoj.

Svi nedostaci koje IP telefoni imaju u odnosu na klasične PBX telefone vezani su za kvalitetu internetske veze. Istina je da IP telefon ovisi o stabilnosti mreže. Isto tako, PBX telefoni mogu biti sigurniji i jednostavniji za konfiguriranje. Ovisnost IP telefona o dostupnosti električne energije također se može činiti kao velik nedostatak u odnosu na starinske telefone.
Zašto onda sve moderne kompanije koriste IP telefone umjesto zastarjelih, često preskupih PBX sustava? Zato što su performanse neusporedive, a postoji način za zaštititi se od svih potencijalnih nedostataka IP telefonije.

Zgrabite sve prednosti IP telefona uz DBX Phone Pro uslugu

DBX Phone Pro omogućuje vam korištenje virtualne centrale koja se realizira na DataBox IP centrex platformi, a svi uređaji se spajaju na platformu putem IP protokola.DBX Phone Pro uključuje najam i korištenje opreme s odgovarajućim brojem priključaka. Zahvaljujući kompletnoj usluzi, ne morate trošiti vrijeme ni novac na nabavu opreme i njezino konfiguriranje. Naši stručnjaci će sve obaviti za vas. Na vama je samo da uživate u blagodatima moderne telefonije.

Prednosti DBX Phone Pro usluge:

  • Skalabilnost - jednostavno dodavanje novih brojeva i odgovarajuće terminalne opreme
  • Fleksibilnost - IP telefonija se može koristiti na različitim uređajima (računala, pametni telefoni) i integrirati s vašim CRM sustavom i mailom
  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse
  • Bolja kontrola troškova - bez naknade za uspostavu poziva
  • Napredne značajke - govorna pošta, prosljeđivanje poziva, konferencijski pozivi, snimanje poziva

Komunicirajte bez zastoja i bez neplaniranih troškova

Telefonija je osnovna, bazna komponenta tvrtke, baš kao i internet. Mnogi ih uzimaju zdravo za gotovo sve dok se ne susretnu s problemima ili neobjašnjivo visokim računima. Tada kreće panika jer bez osnovnih komunikacijskih kanala, nema ni poslovanja. Srećom, DBX Phone Pro usluga eliminira sve iznenadne te smanjuje planirane troškove, a sigurnost #01Privatnog Data Centra jamči vam stabilnost i dostupnost usluge.