Telekom Internet

DataBox svojim klijentima nudi nekoliko načina pristupa internetu ovisno o njihovim potrebama i tehničkim i tehnološkim specifičnostima.

Jedna od prednosti korištenja DataBox-a kao providera pristupa internetu je personalizirani pristup korisničke podrške – ne javlja se automat nego specijalist koji rješava problem.

Optički Broadband Internet Link

Ukoliko imate potrebu za stalnim pristupom internetu i velikim brzinama prijenosa podataka, a na samoj poslovnoj lokaciji imate optički vod – Optički Broadband Internet Link je idealna usluga za Vas.

Ovom uslugom korisnicima je omogućen pristup Internetu dediciranim unajmljenim optičkim linkom. U ponudi su brzine od 10 Mbps do nekoliko Gbps.

Internet link
INTERNET LINK

10 Mbps

Brzina

20 Mbps

Brzina

50 Mbps

Brzina

100 Mbps

Brzina

*veće brzine prema dogovoru

Wireless Broadband Internet

Imate potrebu za širokopojasnim internetom ali na lokaciji nemate adekvatnu infrastrukturu ili je implementacija iste preskupa?

DataBox Wireless Broadband Internet je idealna usluga za Vas.

Korisnik dobiva point-to-point širokopojasnu dediciranu bežičnu vezu. Takav pristup omogućava uštedu vremena i sredstava potrebnih za implementaciju kablovske infrastrukture.

DataBox ima uspostavljena wireless čvorišta na najvišim točkama u Zagrebu, čime osigurava pokrivenost gotovo cijelog grada. Na upit se obavlja provjera optičke vidljivosti između lokacije korisnika i naše najbliže pristupne točke, te u slučaju adekvatne vidljivosti, pokreće se implementacija.

Za implementaciju se koristi oprema proizvođača Mikrotik, UBNT i Cambium. Svu opremu potrebnu za implementaciju usluge isporučuje DataBox, koji izvodi i montažu te potrebna podešavanja opreme.

U ponudi su linkovi brzine do 100 Mbit/s.

Pošaljite upit!

Prednosti ove usluge su:

  • Velika brzina pristupa Internetu → Zaboravite na strašno duge downloade
  • Sigurnost podataka → DataBox osigurava sigurnost podataka.
  • Maksimalna pouzdanost
  • istodobni pristup Internetu za veći broj korisnika
  • Fleksibilnost → Mogućnost stalnog priključenja vlastitoga računalnog sustava na Internet

Bežični broadband internet
WIRELESS BROADBAND INTERNET

10/10 Mbps

Brzina

20/20 Mbps

Brzina

30/30 Mbps

Brzina

50/50 Mbps

Brzina

100/100 Mbps

Brzina

*u sve brzine je uključen flat rate promet i stalna IP adresa

Tko smo?
About us

Kontaktiraj nas
Contact